Vandaag bij Olympic Gym Hengelo

AdresLage Weide 2
7556NA Hengelo (Ov)
Telefoon088-0300400
Routeklik hier
Prijs kinderopvang€ 4,00 (extra kind uit hetzelfde gezin € 2,00 / Platinumcard = gratis kinderopvang / In het zomerrooster op basis van reservering, doorgang vanaf 4 kinderen)
Openingstijdenvan 07:00 tot 12:30 uur
van 16:30 tot 22:00 uur
Lesrooster downloadenklik hier

TijdLes
09:30BodyPumpLes Mills
10:00FunxtionFreestyleLevel 2
10:30BuikspierkwartierFreestyle
16:45KickboksenMartial ArtsJeugd va 6 jaar
18:00KickboksenMartial ArtsVolwassen beginners
19:00BodyStepsLes Mills
19:00KickboksenMartial Artsvolwassenen gevorderd
19:30RPM X-tremeFreestyle90 min les
19:30FunxtionFreestyleLevel 2
19:30BodycombatLes Mills
20:00BodyneticsFreestyle
20:15BuikspierkwartierFreestyle

Het groepsgewijs sporten begint weer trendy te worden. Nieuwe vormen, gekwalificeerde instructeurs(trices) en de juiste omgeving zorgen voor een ultieme sportbeleving. Samen sporten is gezellig, uitdagend en brengt je sneller resultaat dan individueel sporten. Binnen Olympic gym is het aanbod uitermate divers en uitgebreid. Daar waar de meeste fitnessbedrijven steeds minder groepstrainingen op het rooster zetten heeft Olympic gym er altijd voor gekozen om een ruim aanbod aan te bieden. Hierdoor komt iedereen aan zijn/haar trekken.

Zo zijn freestylelessen weer terug van weggeweest. 15 jaar geleden wisten we niet beter. Iedere instructeur(trice) maakt zijn/haar eigen lessen. De muziek en de choreografie waren helemaal in handen van de instructeur(trice) zelf. Dat gaf veel variatie maar ook veel niveauverschil. Later veroverde de vaste groepslesconcepten zoals Les Mills de wereld. Met meer dan 15.000 aangesloten fitnesscentra is deze organisatie uit Nieuw Zeeland de grootste aanbieder ter wereld.

Na meerdere jaren te hebben gewerkt met vaste concepten van 3 maanden is de Freestyle-les weer in opmars. Olympic gym heeft daarom ook gekozen voor een gezonde mix van deze twee groepslesvarianten. Freestyle is met name voor de klant die van wekelijkse variatie houdt. Binnen onze centra hebben we gemerkt dat de Freestylelessen een welkome aanvulling zijn op het rooster. De keus voor de klant is hiermee ruimer geworden, waardoor het plezier nog meer toeneemt.

Nieuw zijn de "smallgrouptrainingen". In kleine groepjes tot 12 personen trainen met meestal losse materialen. Het grote voordeel van deze trainingen zijn de persoonlijke aandacht van de trainer en betaalbaarheid. Daarnaast traint men meestal functioneel ofwel gericht op ons dagelijks leven. Een ideale en leuke manier om fit te worden voor degene die weleens motivatieproblemen heeft.