Vandaag bij Olympic Gym Hengelo

AdresLage Weide 2
7556NA Hengelo (Ov)
Telefoon088-0300400
Routeklik hier
Prijs kinderopvang€ 4,00 (extra kind uit hetzelfde gezin € 2,00 / Platinumcard = gratis kinderopvang / In het zomerrooster op basis van reservering, doorgang vanaf 4 kinderen)
Kinderopvangvan 09:00 tot 12:00 uur
Openingstijdenvan 07:00 tot 12:30 uur
van 16:30 tot 21:30 uur
Lesrooster downloadenklik hier

TijdLes
09:30PeuterfitFreestyle2-4 jaar
09:30BodyneticsFreestyle
10:00FunxtionFreestyleLevel 2
10:30BuikspierkwartierFreestyle
17:00KickboksenMartial Artsjeugd va 6 jaar
18:00StreetdanceFreestyleoudere jeugd
18:30TaekwondoMartial Arts
19:30FunxtionFreestyleLevel 2
19:30RPMLes Mills
19:30TaekwondoMartial Arts
20:15BuikspierkwartierFreestyle

Uiteraard betreuren wij dat een klant stopt. Om onze dienstverlening in de toekomst te optimaliseren vragen wij u om de reden(enen) van uw stopzetting.

Om uw abonnement op te zeggen dient u dan ook een uitschrijfformulier in te vullen. Volgens de wet van Dam (sinds december 2011) dient u zich uit te schrijven zoals u hebt ingeschreven. Bij Olympic gym is dat altijd schriftelijk. Dit formulier kunt u verkrijgen aan de balie van uw centrum. De receptie-medewerker kan dan ook direct uw lidnummer op het formulier noteren, om verwarring te voorkomen.

Het ingevulde formulier kunt u ook weer aan de balie inleveren. De medewerker zal het formulier dan kort op volledigheid controleren en u direct een bewijs van opzegging meegeven.

Verhuizing

Als u gaat verhuizen kan het zijn dat het onmogelijk wordt om bij uw huidige sportcentrum te blijven sporten. Hier hebben wij alle begrip voor en daarom gelden hier de volgende regels.

  • Verhuist u naar een gemeente waar een Olympic Gym vestiging is? Dan kunt u bij die vestiging uw huidige abonnement onder dezelfde voorwaarden afmaken. Aan het eind van de looptijd kunt u dan eventueel kiezen voor een abonnementsvorm van de nieuwe vestiging.
  • Verhuist u naar een gemeente waar geen Olympic Gym gevestigd is? Dan kunt u met een kopie van de inschrijving in de nieuwe gemeente uw abonnement opzeggen, waarbij een opzegtermijn van één maand geldt.

Bevriezing

Het kan ook voorkomen dat u uw abonnement tijdelijk wilt stoppen, bijvoorbeeld in verband met zwangerschap of langdurige ziekte. In dat geval kunt u verzoeken om uw abonnement te bevriezen. U kunt uw wens kenbaar maken aan de balie van uw centrum. De medewerker zal dit dan noteren en doorsturen aan de centrale administratie. Houdt u er rekening mee dat de medewerker in geval van ziekte of blessure kan vragen om een medisch bewijsstuk, of in geval van buitenlandse stage om een kopie van een stageovereenkomst. Dit is om te waarborgen dat er geen misbruik wordt gemaakt van de bevriezingsregeling, immers kan de centrale administratie uw situatie niet schriftelijk beoordelen. 
Een dergelijk medisch bewijs hoeft geen inhoudelijke en persoonlijke details te bevatten, maar dient het advies van uw arts of fysiotherapeut te reflecteren. Wenst uw arts of fysiotherapeut geen medewerking verlenen? Maakt dan bij de balie van uw centrum een afspraak met een fysiotherapeut van Team Fysio!

Overname

Wilt u stoppen, maar loopt uw abonnement nog een tijdje? Als u iemand anders kent die uw abonnement kan overnemen dan is dat ook mogelijk. De nieuwe sporter betaalt dan geen inschrijfkosten. De looptijd van het abonnement gaat dan wel opnieuw in!