Vandaag bij Olympic Gym Hengelo

AdresLage Weide 2
7556NA Hengelo (Ov)
Telefoon088-0300400
Routeklik hier
Prijs kinderopvang€ 4,00 (extra kind uit hetzelfde gezin € 2,00 / Platinumcard = gratis kinderopvang / In het zomerrooster op basis van reservering, doorgang vanaf 4 kinderen)
Kinderopvangvan 09:00 tot 12:00 uur
Openingstijdenvan 07:00 tot 12:30 uur
van 16:30 tot 21:30 uur
Lesrooster downloadenklik hier

TijdLes
09:30PeuterfitFreestyle2-4 jaar
09:30BodyneticsFreestyle
10:00FunxtionFreestyleLevel 2
10:30BuikspierkwartierFreestyle
17:00KickboksenMartial Artsjeugd va 6 jaar
18:00StreetdanceFreestyleoudere jeugd
18:30TaekwondoMartial Arts
19:30FunxtionFreestyleLevel 2
19:30RPMLes Mills
19:30TaekwondoMartial Arts
20:15BuikspierkwartierFreestyle

Discount, 12 maanden € 22,95 per maand.

Het Basic-abonnement is de voordeligste abonnementsvorm van de vestiging Hengelo en geeft toegang tot alle faciliteiten, dus fitness, kleedkamers, gebruik van de kluisjes en parkeerplaats. U mag op werkdagen sporten tussen 12:00 uur en 17:00 uur, In het weekend van 12.00 - 13.00 uur.

 
Bij inschrijving kunt u een afspraak maken voor de eerste trainingen, zodat instructeurs u uit kunnen leggen hoe alle toestellen werken. Ook kunnen de instructeurs u adviseren welke trainingsvorm het beste aansluit bij uw trainingsdoel(en).

Vanaf € 22,95, ook verkrijgbaar, tegen meerprijs, met een looptijd van 3 en 6 maanden. Aan het eind van de looptijd wordt het abonnement automatisch omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd welke met in achtneming van één kalendermaand opzegtermijn op ieder moment kan worden opgezegd.

Gold, 12 maanden, € 32,95 per maand.

Het Gold-abonnement is het meest populaire abonnement van de vestiging Hengelo. U heeft onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en kunt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Bij inschrijving kunt u een afspraak maken voor de eerste trainingen, zodat instructeurs u uit kunnen leggen hoe alle toestellen werken. Ook kunnen de instructeurs u adviseren welke trainingsvorm het beste aansluit bij uw trainingsdoel(en).

Vanaf € 32,95, ook verkrijgbaar, tegen meerprijs, met een looptijd van 3 en 6 maanden. Aan het eind van de looptijd wordt het abonnement automatisch omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd welke met in achtneming van één kalendermaand opzegtermijn op ieder moment kan worden opgezegd.

Gezinsabonnement Gold, 12 maanden, € 89,- per maand

Nieuw per 1 maart 2013 is ons gezinsabonnement. Ieder gezinslid krijgt een eigen pas en heeft onbeperkt toegang. Maximaal 5 gezinsleden per abonnement (kinderopvang €4,- per kind).

Gold Plus, 12 maanden, € 42,95 per maand (incl. begeleiding & Funxtion)

Het Gold Plus abonnenment geeft u het recht om onbeperkt aan alle activiteiten deel te nemen met één groot verschil t.o.v. het reguliere Gold abonnement, persoonlijke begeleiding!

U krijgt een persoonlijke trainer waarmee u afspraken maakt om uw doelstellingen te behalen. Hij/zij stelt een persoonlijk trainingsplan voor u op m.b.v. het geavanceerde Wellness System van Technogym. Een digitale sleutel wijst u de weg en toont u de gegarandeerde resultaten.

Vanaf € 42,95, ook verkrijgbaar, tegen meerprijs, met een looptijd van 3 en 6 maanden. Aan het eind van de looptijd wordt het abonnement automatisch omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd welke met in achtneming van één kalendermaand opzegtermijn op ieder moment kan worden opgezegd.  

Platinum, 12 maanden, € 50,95 per maand. (All inclusive & Funxtion)

Het Platinum-abonnement is het meest uitgebreide abonnement van de vestiging Hengelo en biedt onder andere onbeperkt toegang tot alle faciliteiten. Hierbij maakt u gebruik van het Wellness System voor persoonlijke begeleiding en heeft u, naast de reguliere begeleiding, iedere 4 weken een Personal Training-sessie met uw eigen instructeur. Ook is het mogelijk om gegevens als vetpercentage, gewicht, omvang of bloeddruk in de computer te registreren, waardoor u deze gegevens overzichtelijk bijhoudt. Hierdoor blijft uw trainingsschema actueel, boekt u snel progressie en behaalt u zeker uw doelstelling(en).

Daarnaast kunt u onbeperkt genieten van alle luxe extra’s zoals koffie, thee, frisdrank, DVD uitleen, zonnebank, powerplates, sauna en extra korting op horecaproducten. Bij de aanschaf van een Platinumcard krijgt u de Wellnesskey en hartslagelastiek cadeau. Tevens heeft u met deze card toegang tot alle Olympic gym vestigingen.

Kinderopvang is inclusief bij een Platinumcard.

Vanaf € 50,95, ook verkrijgbaar, tegen meerprijs, met een looptijd van 3 en 6 maanden. Aan het eind van de looptijd wordt het abonnement automatisch omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd welke met in achtneming van één kalendermaand opzegtermijn op ieder moment kan worden opgezegd.

Gezinsabonnement Platinum, 12 maanden, € 119,- per maand (incl. kinderopvang)

Nieuw per 1 maart 2013 is ons gezinsabonnement met alle luxe die we te bieden hebben. Ieder gezinslid krijgt een eigen pas en heeft onbeperkt toegang tot alle faciliteiten. Maximaal 5 gezinsleden per abonnement. 

Jeugd t/m 10 jaar, 6 maanden, € 21,75 per maand.

De jeugdabonnementen zijn met een aantrekkelijk tarief en met aangepaste tijden voor binnenkomst. Met een jeugdabonnement heeft uw zoon of dochter 7 dagen per week toegang, mits hij/zij binnenkomt voor 17:00 uur. Een uitzondering hierop zijn de eventuele groepslessen voor jeugd na 17.00 uur, deze mogen ook na 17:00 gevolgd worden.

Vanaf € 21,75, Aan het eind van de looptijd wordt het abonnement automatisch omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd welke met in achtneming van één kalendermaand opzegtermijn op ieder moment kan worden opgezegd.

Jeugd 11 t/m 17 jaar, 6 maanden, € 27,75 per maand.

De jeugdabonnementen zijn met een aantrekkelijk tarief en aangepaste tijden voor binnenkomst. Met een jeugdabonnement heeft uw zoon of dochter 7 dagen per week toegang, mits hij/zij binnenkomt voor 18:00 uur. Een uitzondering hierop zijn de eventuele groepslessen voor jeugd na 18.00 uur, deze mogen ook na 18:00 gevolgd worden.

Vanaf € 27,75, verkrijgbaar met een looptijd van 6 of 12 maanden. Aan het eind van de looptijd wordt het abonnement automatisch omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd welke met in achtneming van één kalendermaand opzegtermijn op ieder moment kan worden opgezegd.

Aikido trainingen jeugd, 6 maanden, €16,-

Aikido trainingen volwassenen,12 maanden, €28,-