Over Olympic gym

Olympic gym is een kleine keten in het Oosten van het land met vestigingen in Hengelo, Enschede, en Losser. Daarnaast hebben we ook een kartbaan in Rheine (Duitsland). Uiteraard zijn er voordelen voor de leden van Olympic gym m.b.t. het karten.

Een kleine keten zoals Olympic gym kent vele voordelen. Iedere vestiging is afgestemd op de locatie en kent haar eigen faciliteiten en werkwijze. Door de grootte van onze centra blijft het persoonlijke aspect overeind en kunnen we flexibiliteit toepassen waar nodig. Alle vestigingen zijn voorzien van airconditioning. Ook gratis kluisjes, een lounge, gratis douches en sauna zijn standaard op iedere vestiging. Hengelo en Losser beschikken zelfs over een eigen professionele zonnestudio met snel- en turbobruiners. Deze zijn ook voor niet-leden toegankelijk d.m.v. muntautomaten.

Op deze website vindt je veel informatie, maar wij vinden dat je een fitnesscentrum eerst moet "beleven". Daarom nodigen wij iedereen uit om ons geheel vrijblijvend en gratis uit te proberen. Klik hier voor een gratis kennismaking.

 

StagiairsVacaturesBedrijfsfitnessAdverteren

Vacatures

Werken in de sport is een roeping. Met veel enthousiasme en kennis klanten fitter maken moet een echte uitdaging voor je zijn. Zie je dat in jezelf? Dan zouden we het fantastisch vinden als je reageert op één van de vacatures. Zijn er geen vacatures, stuur ons dan een open sollicitatie met een actuele CV. Het adres om te versturen: contact@olympicgym.nl of gebruik het contact-formulier.

- Spinning(groepsles) instructor M/V (Hengelo) - Voor de zaterdagochtend zoeken wij een Spinning instructor die ook één of twee andere disciplines beheerst en daardoor breed inzetbaar is. Voor meer informatie en solliciteren kunt u terecht op: contact@olympicgym.nl 

Open sollicitatie opsturen

Alle vestigingen - Uiteraard is het mogelijk een open sollicitatie te sturen. Zorg wel dat deze minimaal is voorzien van:

  • NAW gegevens.
  • Mobiliteit (i.v.m. 3 vestigingen)
  • Beschikbaarheid.
  • Opleiding(en)
  • Werkervaring(en)
  • Motivatie.
  • Recente pasfoto.

Deze CV kan via email naar contact@olympicgym.nl o.v.v. open sollicitatie.

 

 

 

Bedrijfsfitness

Een werkgever weet wat de voordelen zijn van fitte werknemers. Minder ziekte, opgewektere en productievere medewerkers. Zonder extra kosten voor het bedrijf is het mogelijk medewerkers te laten sporten. Daarnaast is fitness de sport met het laagste blessurepercentage.

Per 1 januari 2015 kan bedrijfsfitness via de WKR (werkkostenregeling). U krijgt van ons een bewijs van betaling die u afgeeft op de financiele administratie van uw bedrijf. In een collectieve regeling kunnen wij de betalingsbewijzen ook opsturen naar de juiste afdeling op uw bedrijf. Zij kunnen, met een maximum van 1,2% van het bruto jaarsalaris, uw abonnement belastingvrij vergoeden. Vraag als werknemer altijd eerst bij personeelszaken of er al een soort van bedrijfsfitnessregeling is binnen de organisatie.

Tevens zijn wij aangesloten bij twee Nationale bedrijfsfitnessorganisaties, Bedrijfsfitness Nederland en Intenz gezondheidsplan

Heeft uw bedrijf nog geen regeling? Neem dan contact op met onze afdeling bedrijfsfitness via email j.kock@olympicgym.nl of gebruik het contact-formulier.

Adverteren op TV

Olympic gym heeft op al haar vestigingen een eigen narrowcastingkanaal. Meerdere televisie's zenden dit kanaal gedurende de gehele dag uit. Met duizenden bezoekers per maand in de leeftijd van 10 - 75 jaar geven wij ondernemers de mogelijkheid hun reclameboodschap bij ons in beeld te brengen. Dat kan per vestiging of voor alle vestigingen tegelijk. Uiterst voordelig met een hoge attentiewaarde!

Voor meer informatie: contact@olympicgym.nl of gebruik het contact-formulier.

Stage bij Olympic gym

Ieder jaar bieden wij de mogelijkheid om stagiairs te begeleiden. Vanaf niveau 3 kan men bij ons terecht. De onderdelen waarin men de stage kan vervullen zijn fitness, groepslessen, judo, kickboksen, balie- en receptiewerkzaamheden.

Onze visie is dat een stagiair zelf initiatief neemt, de praktijkbegeleider informeerd en continu vragen stelt om zich te ontwikkelen. Ook zorgt hij/zij er zelf voor dat de stagebegeleider op de hoogte blijft van de opdrachten en de vorderingen regelmatig laat zien/controleren.

Stage bij Olympic gym betekent:

- Verzorgt sportief uiterlijk.

- Communicatief initiatiefrijk.

- Afspraken altijd nakomen.

- Razend enthousiast sportliefhebber zijn.

Olympic gym is een SBB erkend leerbedrijf. Om in aanmerking te komen voor een stageplaats dient er een sollicitatiebrief met actuele CV en recente pasfoto te worden gestuurd naar contact@olympicgym.nl

Vervolgens nodigen wij de stagiair uit voor een kennismaking. Hierin geven wij duidelijk de verwachtingen en mogelijkheden aan. Beide partijen beraden zich een paar dagen om uiteindelijk te beslissen of er sprake is van een "match".