Ons aanbod

Door de jaren heen is ons aanbod hier en daar gewijzigd. Dit heeft alles te maken met de behoefte en trends. Op alle vestigingen stemmen wij ons aanbod af op de behoefte van het publiek. Dat kan dus per vestiging verschillen. Zo ook de faciliteiten, alhoewel airconditioning, douches, sauna, kleedkamers en kluisjes standaard zijn op alle vestigingen. Hieronder vindt u het aanbod van Olympic gym Losser.

 

GroupchallengeFitnessGroepslessenPersonal TrainingWellness

Fitness

Deze, inmiddels, traditionele manier van trainen kent een grote vrijheid. Hierdoor heeft het de meeste beoefenaars van alle sporten in Nederland. Het kunnen sporten op momenten dat het uitkomt. Door middel van diverse toestellen werken aan conditie en kracht. Op alle vestigingen van Olympic gym is dat mogelijk. Dat kan helemaal in vrijheid of met begeleiding van een fitnessinstructeur(trice). Voor dat laatste dien je wel even een afspraak te maken.

Groepslessen

Samen sporten blijft een populaire bezigheid. Door de vaste aanvangstijden is er een "stok achter de deur" om te gaan op momenten dat de motivatie laag is. Groepslessen bestaan veelal uit een vaste groep sporters die elkaar na verloop van tijd leren kennen. Dat maakt het leuk en zorgt er tevens voor dat je blijft komen.

Personal Training

Een specifiek doel vraagt om specifieke aandacht. Met Personal training train je één op één. Deze vorm wordt vaak ingezet voor mensen die binnen een bepaalde tijd een doel willen bereiken, te weinig eigen discipline hebben om zelfstandig te trainen, als verlengstuk van een revalidatieproces of sporters die specifiek getraind willen worden. Als lid van ons sport- en gezondheidscentrum kun je tegen een geringe betaling gebruik maken van onze personal trainers! Ben jij er ook aan toe? Zo ja maak dan snel een afspraak en jij zult ervaren wat personal training voor je doet.

Wellness

Beweging zien wij niet als enig middel om je "well" te voelen. Olympic gym Losser biedt u diverse faciliteiten die hieraan kunnen bijdragen. Zo kunnen onze gasten na het sporten lekker tot rust komen in onze gezellige lounge en genieten van een kopje koffie of thee. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze sauna faciliteiten, luxe zonnestudio en beautysalon. Kortom wij bieden een compleet "wellness" aanbod!

 

 

 

Groupchallenge

Onze groupchallenge programma's zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor vele doelgroepen. Iedereen kan dus het maximale uit de training halen op zijn eigen niveau. De groupchallenge instructeur motiveert en entertraint je en zorgt er voor dat iedereen traint met plezier en energie! Groupchallenge trainingen zorgen ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je work-out haalt en je hoofd even helemaal leeg is! Hiermee is deze discipline de stress-killer bij uitstek! In deze functional circuit groepstraining train je het totale lichaam en gaat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit. Met deze training zal fitness nooit meer hetzelfde zijn en de resultaten verbluffend. In nog geen 30 minuten zal je een euforisch gevoel ervaren en beloven wij dat je niet kan wachten op de volgende groupchallenge training.