<div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div><div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div><div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div><div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div><div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div>
Agenda
Onze activiteiten
Proefles
Beleef Olympic gym
Beautysalon
en Zonnestudio
Abonnementen
Altijd een passend aanbod

Bring a friend aktie!

Ben jij lid? Dan is dit je kans iemand gratis mee te nemen! Daag ook je vrienden, familie en/of kennissen uit om de maand november gratis met jou mee te trainen bij Olympic Gym Losser! Heb jij iemand die graag met jou de uitdaging aan wil gaan? Meld je dan samen aan bij onze receptie!

Komen jullie ook?


Het komt niet vanzelf

6

november

Regelmatig verversen wij onze Facebooksite met leuke, interessante, wetenschappelijke of grappige items. Toch zit overal wel een "ondertoon" in. Neem nu deze foto die we op Facebook hebben staan. De boodschap achter dit plaatje is natuurlijk dat als je niets doet er ook niets gebeurd. Katten trainen al vanaf het moment dat ze kitten zijn. Uren kunnen ze spelen en rennen. Zij investeren op een natuurlijke manier. Wij mensen moeten echter besluiten om te gaan bewegen en dat doen wij op de "kittenmethode", ofwel spelenderwijs. We noemen het Group Challenge.....

Onze 18-7 Fitnesspas!

Met onze 18/7 fitnesspas kun je iedere dag tussen 06:00 - 24:00 uur bij ons terecht. 7 dagen per week en 365 dagen per jaar! Voor slechts 49,95 euro (eenmalig) heb je onbeperkt toegang tot ons centrum. Inmiddels maken er al velen enthousiast gebruik van deze geweldige service. Wil jij hier ook meer van weten? Vraag dan onze medewerk(st)ers. Zij staan voor je klaar. 


kinderfeestje kan nu ook!

Is je zoon of dochter bijna jarig? En wil je een superleuk én sportief kinderfeestje? Vier het dan bij ons. We zetten de jarige job eerst flink in het zonnetje. Samen met de uitgenodigde kinderen drinken we lekkere limonade en pakken we natuurlijk alle cadeautjes uit. Na het uitpakken gaan we met de kinderen sportief aan de slag.

Ieder kind is anders en dus ook ieder kinderfeestje is anders. We overleggen graag samen met de jarige job. Samen stellen we een feestje samen dat écht bij hem of haar past. Zo is er een echt zumba feestje, bokszak feestje of een bootcamp feestje mogelijk. Één ding is zeker: het wordt een verjaardag om nooit te vergeten. 

Klik hier voor de Fullscreen versie!

Openingstijden

Maandag
6:00-00:00 uur
Dinsdag
6:00-00:00 uur
Woensdag
6:00-00:00 uur
Donderdag
6:00-00:00 uur
Vrijdag
6:00-00:00 uur
Zaterdag
6:00-00:00 uur
Zondag
6:00-00:00 uur