<div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div><div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div><div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div><div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div><div class="caption"><h6><br><span></span></h6></div>
Agenda
Onze activiteiten
Proefles
Beleef Olympic gym
Abonnementen
Altijd een passend aanbod
Kickboksen

Nieuwe rooster dojo bekend!

Het hagelnieuwe rooster voor de dojo.


Bokszaktraining is voor iedereen

1

september

Bokszaktrainingen hebben een totaal ander karakter dan bijvoorbeeld een kickbokstraining. Er is geen tegenstander die terugslaat, waardoor je lekker aan techniek, conditie en kracht kunt werken. Omdat je niet afhankelijk bent van machines of tegenstanders is het voor iedereen te doen, ongeacht getraindheid, leeftijd en/of gewicht. Dat het een zeer effectieve workout is blijkt wel uit de TV programma's waar Personal Trainers hun klanten altijd bokszaktrainingen geven om hun doel te bereiken. We nodigen je uit om een keer mee te komen doen. Kijk op de roosters waar en wanneer je kunt deelnemen.

Enschede weer open!

Woensdag 1 februari hebben wij onze vestiging Enschede, na een maand gesloten te zijn, weer geopend. Met hetzelfde team maar een nieuwe kickboksafdeling hopen wij weer sport aan te mogen bieden zoals het bedoeld is. Fitness, groepslessen en budosporten in een sociale en ontspannen sfeer. Wij nodigen u van harte uit om ons een bezoek te komen brengen.


Snel naar...

Openingstijden

Maandag
8:30-22:00 uur
Dinsdag
8:30-22:00 uur
Woensdag
8:30-22:00 uur
Donderdag
8:30-21:30 uur
Vrijdag
8:30-21:30 uur
Zaterdag
9:00-13:00 uur
Zondag
9:00-13:00 uur